2014 Dag 1 -WEST- Tåg, buss, äntligen framme!

Det var med förväntansfulla blickar och stora tunga väskor vi träffades tidigt imorse vid centralstationen. Många var lite morgontrötta men alla verkade ändå spända och taggade för två veckors läger i jämtlandsfjällen. När vi alla hade fått märka vårt bagage så var det dags att säga hej då till alla nära och kära och ge sig iväg till tågperrongen. När äntligen alla fått en plats för både väska och sig själva var det dags för frälsarkransbygge. Vi fick sitta några åt gången och göra ett armband med många olika pärlor som skulle träs på. Varje pärla står för någon speciellt och vi kommer att prata om en pärla varje dag framöver på lägret.

Väl framme i Östersund sken solen och där stod bussen som skulle ta oss hela vägen fram till Vålådalen och väntade på oss. En film senare var vi äntligen framme och det var med glädje alla sprang av bussen. När vi gått av fick vi reda på vilka rum vi skulle sova i och med vilka, sedan var det dags för sightseeing så vi alla skulle hitta på området.

Till middag serverades det Fläskfilé med råstekt potatis och god sås, vi fick även efterrätt som bestod av glass med rårörda hallon, mums!    Efter middagen var det dags att säga Hejdå till sina mobiler då det berömda mobildagiset öppnade. Vi fortsatte sedan kvällen med både lekpass och med att skapa våra egna regler för lägret. Kvällen avslutades med aftonbön, kvällsfika och godnattsång.

Godnatt och sov gott önskar Ottsjö WEST!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 West. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2014 Dag 1 -WEST- Tåg, buss, äntligen framme!

 1. Stefan Hector skriver:

  Hej allihop och Calle H i synnerhet

  Vi har precis läst det första inlägget från Vålådalen och det låter både fint, bra och välordnat hos er. Det var med viss tveksamhet som vi valde att skriva det första inlägget på den här sidan, vi har ju fått förmaningar att inte vara pinsamma men vi ska försöka hålla oss på en ok nivå, i vart fall såhär i början;-)
  Här hemma i Huddinge är det bra, igår var Fanny och jag på konsert och såg 5SOS och 1D på ett utsålt Friends, Fanny stortrivdes och jag är lite lomhörd, inte av musiken men av alla tjut från alla tjejer när bandet frågade ”Stockholm – Are your having a god time”, något som de gjorde ganska många gånger……
  I eftermiddag ska Fanny flyga till mormor och stanna där resten av sommaren, hon är rätt nöjd att ha både mormor och all datamängd på routern helt för sig själv.
  Vi försöker att lägga in lite mer på instagram än vanligt så att du, om du vill, kan följa vad vi har för oss under den timme telefonen är tillgänglig.
  Hoppas att ni får en bra och rolig dag i Vålådalen

  Pappa, Mamma och Fanny

Kommentarer inaktiverade.