Dag1- Avfärd, lekar och frälsarkrans.

Hej och hå!

Vi har nu anlänt till Hjälmargården och här är allt toppen! Bussen lämnade Mariakyrkan vid 13.00 och vi kom fram vid 15.30, Annika och Göran hade då redan kommit fram och hunnit packa upp all lägerpackning. Vi fick våra rum och samlades sedan ute på gräsmattan för att leka lite lekar innan det var dags för middag. P1016646k

Här står vi med all vår packning och väntar på att få gå på bussen som väntar utanför.

Vi hann leka några lekar innan middagen, bland annat ”Händer fötter” ”knä mot arm” och speeddating.

P1016654k P1016662k P1016671k

Efter middagen gick vi igenom lite lägerregler, såsom mobildagis, läggning och väckning. Efter det gick Annika igenom frälsarkransen, vad det är för något, varför vi har den och vad de olika pärlorna står för. Vi fick sedan gå på en vandring en och en där vi skulle göra olika uppgifter på varje station som hörde ihop med en av pärlorna på armbandet. Det var lättare sagt än gjort. Det var inte många som gick rundan rätt, någon hoppade över nån pärla medan någon annan gick vilse. Ja inte så lätt alltid att hitta rätt!

 

P1016685k

När vi varit ute i kylan ( det blåser storm här!!!) var det mysigt att komma in igen och leka en stund till. Nu lekte vi ”det här är en älg” som var mycket konstigt men väldigt roligt, ”flirtleken”, ”amöba” och ”blåsa papper”.

 

P1016711k P1016695k

Kvällen avslutades med andakt, kvällsfika och självklart FOTBOLL! Ja vi fick faktiskt kolla på matchen! 🙂 Grattis till oss.

Tack och Hej första dagen!

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2014. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dag1- Avfärd, lekar och frälsarkrans.

  1. Jeanette skriver:

    Härligt! Kul att se bilder !

Kommentarer inaktiverade.