2013 Dag 18 – EAST – Sista dagen, söndagen, konfirmationsdagen!

Då var det äntligen dags för den dagen vi väntat på hela veckan, söndag och konfirmation. Vi har nog allihop varit lite trötta efter alla repetitioner denna vecka och det var därför det kändes så skönt att stå där utanför Huddinge kyrka, uppklädda och med lite fjärilar i magen då det äntligen var dags!

När nervositeten väl släppte gick allt JÄTTEBRA! Alla redovisningarna var kanon! Sångerna var bra! Ja, allt blev bara så BRA! Det var i och för sig ingenting som förvånade någon av oss ledare. Ni, Ottsjö-East 2013, har under det här lägret varit en väldigt rolig  grupp att jobba med! Precis som vi sa i talet till er i kyrkan så kommer ni alla, var och en ha en plats i alla ledarnas hjärtan. Det är därför vi nu vill önska er en fantastisk sommar och vi kommer att sakna er!

Vi hoppas verkligen att vi ses till hösten på både återträff och Megaläger!

Rebecca, Hanna, Albin, Henning, Lars, Jonas & Madde

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 East. Bokmärk permalänken.