2013 Dag 18 – WEST – Dagen K som i Konfirmation

Den stora dagen med stort D är äntligen här som vi har förberett för med allt vi övat, pratat och diskuterat. Det är nog många av oss som är lite nervösa inför konfirmationen med alla anhöriga men vi kommer väl förbereda.

Innan konfirmationen började så samlades vi innan i kyrkan för att repetera det sista och så gick vi igenom hela agendan så vi visste när vem skulle göra vad.

Sen gick vi ner till klockargården där alla våra kåpor hängde. Ledarna tvingade oss att dricka en massa vatten och äta frukt så vi skulle orka med hela konfirmationsgudstjänsten. När vi alla hade förfriskat oss och lättat på trycket om man behövde så satte vi på oss våra kåpor och började i procession röra oss mot kyrkan. Där väntade vi utanför en liten stund innan kyrkklockorna började ringa.

Konfirmationsgudstjänsten gick flytande med ta, sånger och vår egen redovisning. Alla verkade nöjda och belåtna med sin prestation och alla anhöriga sjöng mycket bra.

Efter konfirmationsgudstjänsten så samlades vi utanför kyrkgrindarna där vi väntade in alla anhöriga för ett gemensamt foto. Vi sjöng Allele-Kita-Komba och så hoppade vi alla samtidigt och vi hoppas att alla fick en massa bra bilder.

Sen tog ungdomsledarna separata porträtt bilder på oss innan vi sprang ut igen till alla anhöriga för enskilda bilder till alla i släkten mm.

När alla hade blivit fotograferade och det började kännas lite varmt i kåporna så gick vi in och hade en sista avslutning tillsammans. Där fick våra biblar och en psalmbok som ledarna hade skrivit hälsningar i samt att vi fick vårt konfirmationsfoto som vi hade tagit tidigare i veckan.

Sen var det Tack och Hej då till alla och vi hoppas att vi ses på Återträffen samt Megalägret senare i Höst!

Vi önskar även EAST lycka till på deras Konfirmation imorgon söndag!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 West. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2013 Dag 18 – WEST – Dagen K som i Konfirmation

  1. Anna Nilsson skriver:

    Tack för att vi fick ta del av den fina konfirmationsgudstjänsten! Ungdomarna skötte sig galant och det var verkligen en glad och fin högtid. Tack också till alla er vuxna som varit med under hela resan och bidragit till ungdomarnas givande och spännande upplevelser! Ha en fortsatt skön sommar önskar hela familjen Nilsson

Kommentarer inaktiverade.