2013 Dag 17 – WEST – Det stora genrepet

Hugaligen! Idag är sista gången vi träffas innan det är dags för konfirmation på lördag. Det är nästan så att det börjar bli lite pirrigt.

Den här dagen gick (nästan) helt och hållet i generalrepetitionens tecken. På förmiddagen var vi lediga. Tanken var att vi skulle vila ut samt förbereda oss inför eftermiddagens övningar. Vi träffades sedan efter lunch i våra respektive konfirmationsgrupper. Dvs, West är nu uppdelat i de som skall ha konfirmation kl 13 respektive kl 16.

Efter ett par timmars repeterande träffades både West och East i kyrkan. Där fick alla fyra grupper visa upp sina redovisningsdelar för varandra. Det var kul att få se varandras framförande. En del likt, annat helt olikt. Ni som läser det här får vänta på uruppförandet på lördag!

Efter kvällsmaten (lovad vare Huddinges husmödrar) så var utvärdering, diplomutdelning och lite kramkalas. Även om vi har lördagen kvar börjar det redan infinna sig ett visst mått av snyftighet. Det känns som att vi varit tillsammans så otroligt mycket på sistone (och det har vi ju också), och så plötsligt kommer det vara över om ett par dagar. En del kommer vi träffa även i fortsättningen, men andra, kanske inte alls. Vi fick dock en inbjudan ikväll att komma på ett Megaläger i september då vi alla var välkomna. Det verkar vara en perfekt möjlighet att träffa varandra igen.

Imorgon är det ledigt. Då skall vi sova läääääääääääääääääääääääääänge …

ps. Hittar du inga bilder så stämmer det. Kameran är på egen utflykt för tillfället.

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 West. Bokmärk permalänken.