Dag 15 – Övning och lite bibel-musik kul

Hej alla dagboksälskare!

Idag, femtonde dagen på vårt Hemmaläger, samlades vi i kyrkan och hade morgonbön med Ottsjögänget (från East). Tänk att vi redan har kommit till dag femton!! Det var nog flera av oss som var lite trötta idag efter gårdagens allsång (men glada).

Efter morgonbönen gick vi till kyrkskolan och hade ett snack om vad som hände igår. Sedan fortsatte vi med att öva inför söndagen fram till lunch.

Efter lunchen gick vi till kyrkskolan och hade Bibel-Musik -Kul med Juanna, som är diakon i församlingen. Bibel-Musik-Kulet gjordes i Hemmalägergrupperna. Oj oj, tävlingarna blev kul och spännande… och jämna som de brukar!

Sen  var det dags att samlas för att fira dagens födelsedagsbarn, Anna! Vi samlades på innegården vid Klockargården och sjöng för Anna och sen fick vi en mycket smarrig kladdkaka:) Gott gott! Grattis grattis Anna!

Och sen var det dags att arbeta med redovisningen inför söndagens konfirmation. Tiden går ju så fort… Nu har vi bara två dagar kvar att öva och arbeta inför söndagen… oj oj… men det fixar vi!!

Vi ses imorgon!

SAM_6798 SAM_6807 SAM_6882 SAM_6911 SAM_6912

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2013. Bokmärk permalänken.