2013 Dag 16 – EAST – Igår de röda banden, idag öva!

Igår blev vi mest igenkända som dem röda banden som rörde sig i en klump på allsången men oj så roligt det var! Vi stod alla och jublande och sjöng till alla allsånger. När det roliga var slut på scenen så bildade vi en gigantisk ring och började köra dem mest högljudda och roliga ringlekarna. Vi hade en stor publik och även några okända ansiktet som deltog i lekarna. På vägen hem sjöngs det för fulla muggar på både spårvagn och pendeltåg. Absolut en utav dem roligaste kvällarna!

Idag startade vi dagen i kyrkan klockan 10 med klockringning och morgonandakt. Efter det fick vi sätta igång och öva våra redovisningar och hur vi ska stå och gå i kyrkan. Sedan blev det lunch, det serverades köttfärslimpa, potatis, brunsås och lingonsylt, gott!

Efter lunchen gick vi till rådsparken och lekte lite innan det var dags att försätta öva i både kyrkan och klockargården. Dagen avslutades bra då vi fick höra att vi har sovmorgon imorgon och börjar inte förrän klockan ett.

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 East. Bokmärk permalänken.