Dag 14- Genrep, finslipning och avslutningsfika.

Idag är det lördag vilket bertyder dagen innan konfirmationen! Vi är så taggade och ser grymt mycket fram till imorgon! Vi träffades kl 10 idag med och började med att genrepa hela gudstjänten, vi repade hur vi skulle gå och stå vem som skulle säga vad och när vi skulle sjunga osv. Efter genrepet åt vi lunch och därefter lite egen reptid för de olika grupperna.

Photo 2013-06-28 12 03 15

Danstrion repar under ledning av vår ledare Rebecca

Vid två var det sedan dags för avslutningstårta! Ledarna hade dukat upp långbord och köpt tårta och munkar ( haha förstår ni munkar?!, jätteroligt!) och unga ledarna höll i ett tal och sen pratade vi lite om vad som händer efter konfirmationen. När vi fikat klart fick vi gå hem och förbereda oss inför morgondagen. Det känns både nervöst, läskigt, roligt och bra på samma gång. Man vill inte att det ska ta slut för vi har lärt känna varandra så bra under lägret men å andra sidan ska det bli skönt med sommarlov och slippa gå upp kl 8 varje morgon 🙂

 

 

I övrigt har vi gjort den bästa av de bästaste Gudstjänsterna ever så morgondagen kommer bli toppen! Ses i Mariakyrkan kl 11 imorgon, söndag!

 Photo 2013-06-29 10 44 14

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2013. Bokmärk permalänken.