2013 Dag 14 – WEST – Borta bra men hemma WEST!

Buongiorno (Italienska)

Efter en härlig helg av ledighet och mycket sömn (antar vi), så var det tid för att förbereda sig inför konfirmationen.

Vi började dagen uppe i kyrkan med morgonandakt som vi hade tillsammans med EAST och Hemmalägret. Några av hemmalägrets ledare höll i andakten och alla sjöng för full hals och det var en bra stämning.

När andakten var slut så delade vi upp oss, East, West och Hemma. Vi i West gick ner till våra egna lektionssalar i klockargården och bestämde tillsammans vilka psalmer vi skulle ha på båda konfirmationerna. Det var en jämn match men vi kom alla till slut överränns om vilka vi skulle ha.

NU var det hög tid för oss att prova på och ut de kåpor vi ska ha på oss under konfirmationen. När vi alla hade hittat en kåpa som passade oss efter ledarnas direktiv så gick vi alla tillsammans upp till kyrkan för konfirmandfotografering.

Väl klara med att posera inför kamera som vi inte var så ovana med efter två veckor i Edsåsdalen så gick vi ner i vår lektionssal igen för att bestämma vart kollekten under konfirmationen skulle gå.

LUNCH! Kycklinggryta med ris som våra kära husmödrar tillagade och vi bugade och bockade!

Till sist så fick vi planera inför redovisningen som vi kommer ha på konformationen och det var många bra idéer som kom fram och majoriteten kommer att genomföras.

Au revoir! (Franska)

 

 

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 West. Bokmärk permalänken.