2013 Dag 13 – WEST – Hejdå Jämtland!

Vi fick en timmes sovmorgon idag och med tanke på att det var sista kvällen igår och att vi kanske inte riktigt sov så många timmar som vi skulle behövt så var det ganska skönt med sovmorgon.

Vi hade en gemensam morgonbön idag med East. Vi satt i vårt lektionsrum som hade förvandlats till andaktsrum. När morgonbönen bar slut så skulle vi ha en tävling. En packningstävling. Förra årets Ottsjöläger hade packat alla sina väskor på 22 min och 18 sek. Det skulle vi slå! Såklart vi skulle klara det! Klara färdiga gå och tävlingen var igång. Alla 57 konfirmander klarade av att packa alla sina saker och ställa upp väskorna i receptionen på….(trumvirvel)…32 min och 21 sekunder. Ja, ja, vi slog inte rekordet i år, men vi tycker ändå att det var ganska bra gjort att packa på en halvtimme. Om ni hade sett hur våra rum såg ut innan vi började packa så skulle ni också tycka att det var riktigt bra gjort att packa på en halvtimme.

Efter det var det dags för städning. Vi städade och dammade, torkade golv och rengjorde speglar. Vi tvättade fönster och fejade badrum och tömde papperskorgar (det ni föräldrar!). Det blev så fint så! Ledarna godkände vår städning och sedan fick vi våra MOBILER!!!!

Efter lunch kom bussarna för att köra oss mot Östersund och tåget hem till Stockholm. Hej då Köjagården! Vi hann gå omkring i Östersund centrum en stund innan tåget åkte. Nu sitter vi på tåget, en del längtar hem, en del tycker det är lite sorgligt och alla kommer sakna dagarna vi haft tillsammans.  Nu säjer vi hejdå för denna gång och återkommer på måndag igen!

Tack och hej leverpastej.

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 West. Bokmärk permalänken.