Dag 13- Dags att börja öva och skapa redovisning.

Idag träffades vi i Mariakyrkan kl 10 för att börja planera och diskutera vad vi ska göra och vad som händer på konfirmationen. Vi har ju som sagt två dramagrupper, en skapargrupp, en musikgrupp och den danstrio. Under dagen så gällde det bara att öva öva öva och sätta så mycket som det bara gick. Skapargruppen höll på för fullt och fixade och målade och fixade och målade, och slutresultatet är enastående, bra jobbat gruppen! Musikgruppen som utgör en stor del av konfagruppen övade låtarna till gudstjänsten hela dagen lång. Musikerna fick även hjälp av en av ledarnas pojkvän Marcus som kom och lärde ut en gospellåt och hjälper till att spela piano på några av låtarna.  Danstrion dansade hela dagen om vi bortser från lunchen, men all övning har visat resultat, de är så duktiga och det kommer bli så fint när de dansar imorgon. 🙂 Dramagrupperna var så gott som klara idag innan lunch så de fick hjälpa till med lite praktiska saker som skulle fixas innan konfirmationen som att vika agendor m.m.

På grund utav att alla var så förskräckligt upptagna hela dagen hanns det inte med att ta några bilder tyvärr! Så det får bli en gammal från lägret 🙂

P1013352

Tack och hej leverpastej!

 

 

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2013. Bokmärk permalänken.