Dag 9 – Mer om den svarta pärlan

Hej dagboken! Idag var det fortsättning på den svarta pärlan, som också kallas för Nattens pärla. Vi inledde dagen med morgonbön i kyrkan. Sedan gick vi till kyrkskolan och pratade om hur en begravning går till. Sedan fick vi skriva ner hur vi vill att vår begravningsgudstjänst ska vara. Vi kikade också på dödsannonser.

Allvarsamma och eftertänksamma gick vi sedan och åt lunch. Det blev pannkaka till mångas glädje!

Efter lunchen fortsatte vi lite info om vad vi ska göra resten av tiden på lägret. Efter det planerade vi söndagen högmässa. Vi kollade igenom vad vi ska göra under gudstjänsten och övade på en sång vi ska sjunga. Vi kollade också igenom texterna för söndagen.

Därefter var det dags för Hemmalägerkampen där våra lag återigen kämpade tappert. Sedan körde vi lite lekar. Det var skönt efter en dag med mycket stillasittande!

Tack för idag, vi ses imorgon!

SAM_6463 SAM_6475

SAM_6494 SAM_6503SAM_6505

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2013. Bokmärk permalänken.