2013 Dag 11 – EAST – Döden och en hel del lek

Idag drog dagen igång med andakt. Dagens tema var döden så vi sjöng typiska begravningspsalmer på morgonandakten.

Efter intagen frukost stod det lektion på schemat. På förmiddagen hade vi ett tungt och sorgset pass då vi alla fick berätta våra egna upplevelser av döden om vi ville. Sedan lättade vi upp stämningen med lunch och sedan OS.

På OS idag lekte vi någon som kallas Mission Impossible. Det går till så att alla lagen får en lista med massa uppgifter på och sedan under ca 1 timme ska dem lösa så många som möjligt av dessa uppgifter. Lagen klarade uppgifter såsom drick 1 liter vatten på en minut, raka en killes ben, bygg en mänsklig pyramid osv.

När OS-passet var slut av det dags för lektion igen då vi bla gick igenom de 10 budorden. Sedan blev det middag, idag serverades det Fläskfilé, potatis och sås. På kvällen pratade vi om vad som händer efter döden och sedan fick vi öva inför morgondagens Fjaskoval!

Kvällen avslutades med meditation och korv med bröd, God natt!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 East. Bokmärk permalänken.