2013 Dag 9 – EAST – Kärleksdagen

Vi vaknar till en varm och blåsig dag. Precis som det många gånger kan vara med kärleken. Den röda pärlan har det handlat om idag. Vår kärlek, Guds kärlek. Att älska och att älskas.

Vad är kärlek? Hela väggen blev full med svar.

Vilka frågor vill flickorna ställa till pojkarna och vilka vill pojkarna ställa till flickorna. Innan vi var klara med svaren hade vi försenat lunchen rejält!

Efter lunch fortsatte vi med kärleken i bibeln och läste också ur Höga Visan. Hur skulle vi skriva idag? Många skatt när vi läste upp våra alster. Innan middag hade vi en viktig men ovanlig OS-tävling. Städning! På nionde dagen var det till slut dags för en rejäl omgång i våra rum. Tänk att det är så roligt att tvätta fönster!

”Kärlekar” och mässa avslutar kvällen innan vi laddar för Issjödalen imorgon.

God natt

Lars J

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 East. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2013 Dag 9 – EAST – Kärleksdagen

 1. Anders Berntson skriver:

  Hej Cissi

  Hoppas allt är bra. Fam Eng har åkt hem och vi jobbar alla tre igen. Anna har mycket jobb med Huddinge Wild Camp, men det verkar gå bra. Imorgon ska de ha geocaching, finns massa punkter runt Källbrink.

  Läser i läger dagboken att någon badade i Offsjön, gissar att det var du? Eller? Lite kallt, men fritt från maneter antar jag? Läser också att ni haft städdag och att det är roligt att tvätta fönster. Perfekt :).

  Issjödalen som ni planerat till idag låter spännande, är nog jättefint om ni bara har väder och sikt. Finns en badbar tjärn vid kungl jaktstugan? Väntar på att det ska komma ett inlägg i dagboken så att jag får läsa.

  Vi ses!

Kommentarer inaktiverade.