2013 Dag 8 – EAST – Tunga ben i Öknen

Det var med trötta ben och framförallt trötta vader som vi gick upp idag efter gårdagens disco. Men när vi väl fått i oss frukost så kändes det betydligt bättre.

Dagens tema var Öken och efter en andakt om just detta så var det dags att ge sig ut på vandring mot Offsjön. Längst vägen fick vi gå två och två och diskutera olika frågeställningar som handlade om Onda/Goda människor.

När vi väl var framme vid Offsjön så sprack vädret upp då det innan varit tjockt med dimma. Där satte vi oss vid en vindskydd och åt vår medtagna matsäck. Det var även några som bestämde sig för att ta ett mycket svalkande dopp i sjön.

På vägen hem gjorde vi en avstickare från vägen och gick upp till toppen på Lillvalen där utsikten var strålande. Där fick vi även höra om när Jesus vandrade i öknen. Dock så kom dimman farandes fort så vi fick skynda oss ner.

När vi kommit hem var det dags för middag och sedan pooltime. På kvällen hade vi lektion då vi bl.a. fick höra ledarnas erfarenheter av öken i deras liv och göra collage om ondska.

Kvällen avslutades som vanligt med andakt, kvällsfika och självklart godnattsång, God Natt!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 East. Bokmärk permalänken.