Dag 5 – Utflykt och kvällsbad.

IMG_0501

Idag hade vi ett kort pass om etik och moral på förmiddagen där vi fick ett påstående och sedan ställa sig på en skala från Ja till Nej. Efter det gick vi en vandring om de tio budorden, budorden fick vi sedan göra charader med så skulle man gissa vilket budord man gestalade.

IMG_0589

. P1013442

Efter lunch tog vi på oss lite finare kläder och hoppade in i bussen till Wadköping, i Wadköping gick vi runt en liten stund och tittade på stället, det såg nästan precis ut som skansen, utan djuren då förstås. Vi åt glass och gick  sedan vidare till Örebro. Där hade lite tid att spendera på egen hand innan vi skulle äta middag på Burger King. Efter middagen gick vi till Örebro slott där en guidad visning väntade oss, vi var lite tidiga till visningen  så vi lekte lite lekar i väntan på att klockan skulle slå 18.

                                                                                                IMG_0632

Vandringen var roligt och intressant och var inte alls som en vanlig vandring, guiden spelade teater och gick in i rollen som kungens högst uppsatta piga och berättade för oss om slottet, väldigt intressant. P1013483

Väl hemma igen var alla trötta men extremt sugna på ett kvällsbad i den fina solnedgången! Tack för denna otroligt vackra dag.

Godnatt 🙂

 

P1013420

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2013. Bokmärk permalänken.