2013 Dag 6 – EAST – Försoningsdagen

Idag är det torsdag, till middag fick vi inte pannkakor. Istället blev det hamburgare med pommes. Mums!  Vandringen upp till Ottfjället igår sitter fortfarande i benen, trots det kunde vi springa uppför och nedför sluttningarna då vi lekte ”burken” på kvällen.

Mesta tiden har vi pratat om bön. Vi har fått skriva brev till Gud, sedan blev det ett brev om förlåtelse också. På aftonbönen nere vid Henån eldade vi upp allt vi skrivit. Ingen vet utom den som skrivit och Gud.

Eftersom vi hade en riktig ”innedag” hann vi med trosbekännelsen också och övningar där vi fick fundera på olika situationer och hur vi tror vi skulle handla då.

Tänk så många mygg det finns och så många svalor som myggorna tar!

Lars J

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 East. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 2013 Dag 6 – EAST – Försoningsdagen

 1. Helena Söderström skriver:

  Glad midsommar till Linnea och er alla andra!
  Vi som önskar er en skön dag är
  UllaBulla, Kajsa, Moa, mormor, morfar, Hugo o mamma

 2. Maria och Marcus skriver:

  Hej Linnea K och alla blivande konfirmander. Hoppas ni får en härlig midsommar med inte alltför mycket mygg. Hälsningar från Maria, Marcus och alla andra på Rämninge.

 3. Anders Berntson skriver:

  Hej Cissi,

  Hoppas att det är ”gästboken” som vi hittat här?

  Såg bilderna från Ottfjället, maffigt att ni kom ända upp på toppen. Ni verkade ha haft tur med vädret. Undrar om det funkar med vandringsskor eller om du har stövlar hela tiden?

  Idag är det midsommarafton och Edvin, Emil, Thomas och Barbro har kommit hit. Om en stund kommer Alva och Anders också. Bara du som saknas, men du verkar ju ha det bra på Köjagården.

  Idag på förmiddagen har vi varit och badat i Mälarhöjdsbadet. Du var med där för två år sedan, vi hoppade en del från ett hopptorn med två nivåer. Helt OK temp i vattnet. Försökte crawla lite också men det var inte så lätt i en sjö, vågor och man såg inte vart man var på väg.

  Alla hälsar.

  Trevlig midsommar o hälsa Rebecca

Kommentarer inaktiverade.