Dag 5 – Vi kommer hem nu…

Hej kära dagboksälskare! Idag ska vi resa hem från den fina gården och lägger därför ut inlägget lite tidigare på dagen. Idag har vi jobbat både med Gudspärlan och Skapelsepärlan. Vi började dagen med en morgonbön som idag handlade om hur man kan relatera kortleken till vår kristna tro och bibeln.

Efter det hade vi ett pass om skapelsen om hur vi förvalta den på bästa sätt. Frågan var om vi verkligen gör det på bästa sätt? Vi fick också en massa miljömärken som vi fick fundera på vad de betyder och vill säga oss.

Därefter blev det en het debatt om Guds existens. Vi var indelade i två lag, ett för Guds existens och ett mot. Under debatten var det rätt tufft för oss som inte var språkrör. Det var mycket vi ville säga men vår roll var att vara tyst. Tack och lov fick vi fram vårt budskap genom att skriva lappar till vårt språkrör. Hur det slutade? Tja, åtminstone våra ledare skrattade så de grät:)

Efter det var det dags för lunch och packning i väntan på hemfärden. Vi har haft det bra här på Stegeborgsgården men det ska bli rätt skönt att komma hem också!

Tack och hej, vi ses imorgon

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2013. Bokmärk permalänken.