Dag 3 – Gipsmasker och paddling.

Hej – idag har vi hunnit med mycket!

Vi börjar denna soliga dag med en andakt om Jaget. Om varför jag är viktig precis som jag är och att ingen är så bra på att vara jag som jag är. Efter andakten började vårt första pass för dagen, vi lyssnade till en text som en av våra ledare Sofia hade skrivit och sedan delades vi upp i två grupper. Ena gruppen gjorde ”jagträd” medan den andra gjorde ”positiva kortleken”.

P1013236

Vi hann även göra Jag kollage idag, då fick vi välja en färg som vi tyckte representerade oss själva och sedan rita, klippa och klistra ett eget kollage.P1013238

Därefter åt vi lunch som var fisk och potatis, sedan gjorde halva gruppen sig redo för kanotpaddling och andra halvan för att göra gipsmasker. Hjälmaren bjöd på perfekt kanotväder och alla var trötta och  möra efter 2 timmar på sjön. När första gruppen paddlat klart fick de som gjort gipsmasker ge sig ut på sjön och paddlarna gjorde masker

. P1013266P1013269

När alla paddlat klart och var färdiga med sina gipsmasker var det tid för middag som var *trumvirvel* Chicken Bits! Tror alla åt minst tio stycken var!

Efter middagen var vi mätta och glada och längtade tills vi fick måla våra gipsmasker som vi gjorde på pass tre. Efter passet var det kvällsfika och andakt som vanligt och efter det sovdags.

Tack och Godnatt!

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2013. Bokmärk permalänken.