2013 Dag 3 – EAST – α till Ω – Uppåt ska vi!

Idag vaknade vi med lite sega ben efter gårdagens vandring, men när vi väl kommit upp så bar det av till frukosten. Där serverades frukost och även dagens lunch som vi skulle packa. En timme senare var det dags för andakt och dagens tema var Gud.

När andakten var klar så var det bara att hoppa i stövlarna och starta vandringen mot Grofjällets topp. Solen sken och längst vägen stannade vi då och då till och fick höra olika bilder av Gud ur bibeln, bla Gud som Molnstod och den gode herden.

När vi vandrat en bit skiftade vädret ganska mycket fram och tillbaka vilket innebar ”På med regnkläder!”, ”Av med regnkläder!”, ”På med regnkläder!”, ”Av med regnkläder!” osv.  En del av oss lyckades ta oss hela vägen upp till toppen medan de andra satt en bit ner och vilade sina trötta ben.

När hela gruppen kommit hem igen så serverades det middag. På menyn stod Grönsaksbiffar, Pommes frites och sås, vilket slank ner ganska fort i allas hungriga magar. Efter middagen var det pooltime på schemat, då det hoppades och plaskades rejält och det verkade som att benen inte alls var särskilt trötta längre.

På kvällen visades filmen ”Bruce den allsmäktige” och sedan avslutades kvällen med kvällsfika och andakt.

Imorgon ser vi fram emot första hemmadagen, god natt!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2013 East. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2013 Dag 3 – EAST – α till Ω – Uppåt ska vi!

  1. Lena Ekberg skriver:

    Hej alla!
    På nätet följer jag era äventyr och gläds åt nya fjällnamn.
    Hoppas ni har det bra, att myggen håller sig borta och skavsåren i schack!
    Lena

Kommentarer inaktiverade.