2013 Dag 2 – EAST – Första vandringen. Renfjället!

Efter en regnig natt vaknar vi till en fantastisk dag. Solen skiner, några moln på himlen, inte en mygga.

Innan vi går iväg på vår första vandring går vi igenom allt vi måste ha med oss. Regnkläder, extra strumpor, varm tröja, matsäcken med dagens lunch, vatten i termos och flaska och andra möjliga och omöjliga ting ledarna tycker att vi behöver.

Raka liftspåret  upp, upp, upp. Sedan genom skogen upp på kalfjället och så småningom bestigning av renfjället via ett snöfält som förgyller vår dag. På vägen hem börjar det regna och det regnar och regnar så stövlar och regnställ får en utmanande prövning.

Väl hemma duschar vi och sedan invigs OS, Ottsjöspelen. Efter en fantastisk middag med köttgryta och bulgur får vi våra biblar och dagen avslutas med en frälsarkransmeditation.

Imorgon blir det säkert strålande sol hela tiden!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Ottsjö 2013 East. Bokmärk permalänken.