Dag 1- Ankomst till Hjälmargården

Hej!

Vi samlades glada och pigga vid klockargården tjugo i nio imorse, vinkade och kramade mamma och pappa hejdå och installerade oss sedan i bussen som skulle ta oss till Hjälmargården.  På bussen tittade vi på ”Josef, drömmarnas konung”och vi sov och tittade på filmen lite om vartannat. Vi kom fram till vår lägergård Hjälmargården strax efter elva, då fick vi gå runt och titta och se vad som finns här. Efter lunch lekte vi lite lära känna lekar och ledarna informerade om viktiga saker att komma ihåg under lägret, efter infon fick vi veta vilka vi skulle sova med och alla fick sina rum. Vi hade sen fritid och då passade vi på att spela lite fotboll. Till middag fick vi lax och potatis och därefter var det dags för lekar igen, denna gång körde vi ”slangboll” en variant av brännboll fast istället för racket och boll gäller det att försöka få iväg en cyckelslang! Mycket svårt!

IMG_0220

Vårat första pass för detta läger innebar en frälsarkransvandring runt området, vi fick gå runt till olika stationer och läsa och antingen skriva en bön, kasta en sten i vattnet eller titta i en spegel, allt symboliserade olika delar i livet och i frälsarkransen

.P1012987P1013013

 

P1013002

Vi blev även introducerade för loggböckerna som vi ska skriva i under lägret, i loggböckerna kan man skriva vad som helst och även om vi fick skriva precis vad vi kände för så och det var ganska svårt att hitta på något att skriva.P1012969

Vi avslutade vår första dag här med en andakt och sedan kvällsfikaP1013042.P1013050

Tack för idag vi ses imorgon! 🙂

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2013. Bokmärk permalänken.