2012 Dag 18 – EAST – Sista dagen, sista inlägget!

Då var det äntligen dags för den dagen vi väntat på hela veckan, söndag och konfirmationsgudtjänst. Vi har nog allihop varit lite trötta efter alla repetitioner denna vecka och det var därför det kändes så skönt att stå där utanför Huddinge kyrka, uppklädda och med lite fjärilar i magen då det äntligen var dags!

När nervositeten väl släppte gick allt JÄTTEBRA! Alla redovisningarna var kanon! Sångerna var bra! Ja, allt blev bara så BRA! Det var i och för sig ingenting som förvånade någon av oss ledare. Ni, Ottsjö-East, har under det här lägret varit en helt fantastiskt grupp att jobba med! Ni är helt fantastiska, allihop och var och en av er! Det är därför vi nu vill önska er en fatastisk sommar och vi kommer SOLKLART att sakna er!

Allt gott önskar vi er och vi hoppas verkligen att vi ses till hösten!

Rebecca, Markus, Henning, Jonas, Lars, Lena & Madde

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2012 East. Bokmärk permalänken.