Dag 21 – Hemmakampsavslutning

Nu börjar vi känna att det närmar sig slutet på lägret. Dels är vi trötta efter att ha varit med om mycket under de sista veckorna och dels så saknar vi våra sovmorgnar. Som om inte det var nog så har vi övat, övat och åter övat inför den sista lägerdagen d.v.s. konfirmationsdagen. Övningen gör också att vi känner av att målet närmar sig.

Direkt efter morgonbönen tog övningen vid. Det var tydligen inte bara att gå in och sätta sig utan det ska göras med finess. Våra ledare tyckte vi var duktiga på att få stil på det hela. Ni får väl se på söndag. Det ägnade vi oss åt till strax före lunch då vi alla gick upp i Huddinge kyrkas torn. Det var inte lika högt som Storkyrkan men å andra sidan så såg vi saker och platser vi kände igen. Det var kul.

Vår lunch var i pic-nicform nere i Rådsparken. Där hade vi dessutom avslutning på hemmakampen med skratt, lek och godis. På det så följde ytterligare övning i kyrkan. Öva var inte så värst kul men vi fick lite hejarop i alla fall.

Idag hade vi inget födelsedagsbarn men vi fick ett extra eftermiddagsfika ändå. Frukt, saft och bullar. Fikat kanske berodde på att dagen var lite längre än de andra eller var det för att det var den sista ”vanliga” dagen?

Innan vi fick avsluta dagen så ville ledarna ha in en utvärdering av oss. Nu väntar en ledig dag med order från ledarna; Se till att ni får en välförtjänt sovmorgon i morgon!

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2012. Bokmärk permalänken.