2012 Dag 17 – WEST – Övning ger färdighet

Hola!

På torsdagen fick vi sovmorgon, tjohoo! Vi samlades i kyrkan kl tolv och började öva inför lördagens stora händelse. Lite pirr i magen var det när vi tänkte på att det snart är dags för konfirmation och lite extra pirrigt var det att vi skulle ha ett genrep tillsammans med East kl tre…

Efter några genomkörningar och ett skönt avbrott för lek var det så dags för genrepet tillsammans med East. East började, vilket inte gjorde det mindre nervöst… När det äntligen var dags för vår redovisning släppte nervositeten och det gick ju riktigt bra! Skönt, nu blir det inte lika nervöst.

Lite segt och jobbigt är det med så mycket övning inför konfirmationen. Man blir både trött och hungrig. När klockan var fem så var det äntligen dags för middag och det var tacos! Mycket gott!

Efter middagen samlades vi i West och hade en avslutning tillsammans. Vi skrev utvärdering. Sen tejpade vi lappar på våra ryggar och gick runt och skrev bra saker om varandra. En positiv lapp som vi kan ta fram på morgonen för att få en bekräftelse på att vi är bra! Sen fick vi våra gipsmasker och ett diplom. Vi avslutade med en kramring. Kramigt värreJ

Ja nu har vi sjungit en och annan sång och övat duktigt dagen lång. Vi säger god natt och ser fram emot lördagens konfirmation!

Hejdå!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2012 West. Bokmärk permalänken.