2012 Dag 17 – EAST – Sista dagen tillsammans!

Idag fick konfirmanderna sovmorgon vilket var väldigt skönt då dem inte började förrän klockan ett. När vi drog igång började vi med att öva redovisningen en sista gången innan genrepet. För sen satte genrepet igång för både east och west. Då fick alla 4 grupper presentera sina redovisningar för varandra och man märkte av att det var lite pirrigt bland konfirmanderna men alla grupper lyckades mycket bra!

När genrepet var slut fick konfirmanderna en kort rast innan det var dags för sista lekpasset tillsammans, snyft! På lekpasset blev det favoritlekarna i repris såsom Alele kita komba, Funky chicken och Bananas of the world.

Till middag serverades det Tacos vilket var mycket uppskattat och gott. Efter maten fick vi även efterrätt i form av kaka med grädde, mums!

Dagen avslutades med att gå igenom agendan till söndag en sista gång, leka lite och tillsist en stor kramring då alla fick krama och säga hejdå till alla!

Vi ses på söndag då det är dags att konfirmera sig!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2012 East. Bokmärk permalänken.