Dag 20 – Öva, öva och öva

Inte ovanligt nog började dagen med en morgonandakt som leddes av vuxenledarna. Vi sjöng några psalmer och Gunnar, kyrkomusiker från Tumba, spelade med oss. Efter det fick vi se ett drama utförda av ungoms- och vuxenledarna. Det handlade om när Jesus mötte en äktenskapsbryterska. Sedan fick vi leka lite innan det var dags att öva inför konfirmationsdagen. Det här var första gången vi övade i kyrkan; många av oss tyckte att det var lite pirrigt. Alla våra ledare tyckte att det gick jättebra.

Till lunch fick vi potatisgratäng och lax och efter det lekte vi ytterligare med ungdomsledarna. När det var klart fick vi sjunga psalmerna inför söndagen med Elisabet organist i Huddinge församling. Alla blev positivt överraskade av hur många psalmer vi har lärt oss under den här korta tiden. Efter det fick vi repetera ytterligare inför söndagen. Dagen gick ovanligt snabbt och imorgon ser vi alla fram emot den spännande avslutningen på hemmakampen.

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2012. Bokmärk permalänken.