2012 Dag 15 – WEST – Repetition med Allsång

Tjingeling!

Nu börjar konfirmationstiden närma sig sitt slut men det känns ändå ganska långt borta.

Idag så skulle vi få göra någonting som vi aldrig hade gjort förut berättade ledarna. Vi skulle lära oss om hur vi skulle prata och stå i kyrkan när vi skulle göra våra redovisningar på konfirmationen. Hehe. Inte riktigt den överraskningen som vi hade väntat oss men om man ska uppträda inför ca 300 personer i kyrkan så krävs det att vi kan stå och prata rätt.

Dagen började med att vi delade in oss i 13 och 16 gruppen. Klockan 13 gruppen skulle börja med att öva uppe i kyrkan. Klockan 16 gruppen började nere i barnlokalerna och gjorde några sista ändringar innan det var deras tur att öva uppe i kyrkan.

När båda våra grupper hade fått godkänt av ledarna om att vi kunde stå ordentligt, utan att ha händerna i fickorna och prata utan att mumla i micken så var det god tid för lunch, som vi alla längtade efter. Vi samlades inne i matsalen och sjöng till bords innan vi högg in på maten som vår kära husmor Kay med hjälp av Siv hade lagat ihop. Omn, omn, omn!

När vi hade ätit oss mätta på den goda maten så var det tid för att leka lite innan vi skulle tillbaka till kyrkan. Vi fick leka lekar som, flirtleken och fyra man i soffan.

Nu var det åter tid att dela upp oss och nu började 16 gruppen men innan så fick de springa ner i kostymförrådet och hämta rekvisita till redovisningen. 13 gruppen fick finslipa sitt manuskript och hämta saker nere i kostymförrådet innan de fick komma upp i kyrkan för att öva dem också.

Sen när vi alla hade övat oss så att vi kunde det mesta av våra redovisningar så var det tid för att bege oss till stan för dom som ville följa med och gå på allsången som bjöd på Erik Hassle, Dead By April, Molly Sandén och Basshunter.

Nu är det slut för dagen!

Puss o kram <3

 

 

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2012 West. Bokmärk permalänken.