Dag 19 Hemmaläger 2012- Dop och förberedelser

Dagen började med en andakt som leddes av Ottsjöledarna. Därefter pratade vi om våra egna dop och vi upptäckte att våra dop hade mer likheter med varandra än olikheter. Efter det så pratade vi om allting som vi har gjort under konfirmationstiden. Det var verkligen många saker! Sedan så valde vi saker som vi vill redovisa under söndagen och vi började även smått att förebereda det.

Till lunch fick vi makaronipudding och sedan höll ungdomsledarna ett lekpass, en riktigt spännande kubbmatch och några hemmakampslekar. Vi var väldigt varma och törstiga så vi tog en saftpaus. Efter det så fortsatte vi med att förbereda inför konfirmationen. Vi hoppas att vi får lika fint väder imorgon.  😉

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2012. Bokmärk permalänken.