Dag 18 Hemmaläger- Utflykstdagen!

Idag så samlades vi allihopa vid Huddinge station och började vår färd mot sta’n. Vårt första stopp hade vi i en synagoga. Vår guide var väldigt trevlig och lärde oss många intressanta och nya saker som vi inte visste om judendomen. Vi tyckte att synagogan var väldigt fin och rikt utsmyckad.

Efter det åt vi lunch på Burger King innan vi fortsatte mot Storkyrkan. Där fick vi gå upp de cirka 250 trappstegen i kyrktornet. Det var lite läskigt och många av oss blev lite höjdrädda, det var högre än vi trodde. När vi väl var uppe njöt vi av en fantastisk utsikt över Stockhlom.

Efter besöket i Storkyrkan gick vi till Söder där vi tog en välbehövd glasspaus!!! Sedan fortsatte vi till moskén. Det var också en intressant rundtur där vi fick lära nya och spännande fakta. Tjejerna och en del av killarna  fick ta på sig heltäckande klädnader.

Vi har haft en  innehållsrik dag tillsammans, imorgon ses vi igen i Huddinge.

 

 

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2012. Bokmärk permalänken.