2012 Dag 16 – EAST – Öva, pausa, öva, pausa…..

Idag var alla lite trötta efter gårdagens Allsång på Skansen, som man kan bli när man har väldigt roligt. Till och med så att vissa  råkade försova sig ganska ordentligt.. Kul hade vi i alla fall  – och många filmades av kameran! Såg ni kanske oss på tv?

Men idag var det då dags att återgå till att förbereda för konfirmationen.

Imorse började vi med en andakt i kyrkan, med endast East och Hemmalägret eftersom att West var i stan på utflykt! Trots det fina vädret vi haft idag så har vi varit inne väldigt mycket, men en del togs igen när vi på rasterna låg i solen på gräsmattan och chillade. Det är ju sommarväder nu, äntligen!

Denna dag har mycket tid gått till att öva på våra redovisningar till söndag. Det är mycket som ska fixas och finslipas på! Inför söndagens konfirmationsgudstjänst har vi också bestämt hur vi ska stå och gå i kyrkan, och bestämt vem som ska göra vad. Nerverna har inte börjat komma än, men det är nära nu…

Till lunch lagade husmor en makaronipudding som var väldigt god, och till det en sallad med melonbitar i. Gott och väldigt fräscht!

Efter lunchen var det dags att öva, igen. Snart sitter allting! Varvat med lite pauser och vatten fick vi energi till att öva lite mer, tills det var dags att gå hem. I slutet blev vi ganska trötta, sån tur då att vi har sovmorgon imorgon! Vi börjar inte förrän klockan ett (13.00 alltså)!

Vi ses då! Tills dess, ha det bra och sov lite!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2012 East. Bokmärk permalänken.