Dag 17 Hemmaläger 2012- Vi träffar Ottsjö

Dagen började med att våra ungdomsledare höll i en andakt. Den här gången var även konfirmanderna från Ottsjö med. Sen fick vi ta på oss våra kåpor för andra gången för att ta konfirmandfoto i kyrkan.

Lunchen var god som vanligt, idag fick vi korvstroganoff och vi fick fruktsallad till efterrätt.

På eftermiddagen hade vi ett lekpass tillsammans med Ottsjö, vi tyckte det var väldigt roligt. Senare så pratade vi om vilka psalmer vi ska sjunga på konfirmationsdagen. Därefter så förberedde vi frågor inför morgondagens utflykt. Som avslutning blev vi indelade i två olika grupper och fick göra ett drama ur en bibletext som vi fick. Imorgon ser vi fram emot morgondagens utflykt i moskén, synagogan och Storkyrkan!!! 😉

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2012. Bokmärk permalänken.