2012 Dag 14 – WEST – Borta west men hemma bäst.

Tjolla Hopp!

Nu har hemmaveckan börjat på riktigt. Vi samlades vid halv tio i kyrkan där vi hade morgonandakt.

När vi hade sjungit för fulla muggar så delades vi in i east och west. Även hemmalägret var med på andakten men de gick vidare till sina egna lokaler.

Vi gick alla till klockargården där vi fick testa ut storlekar för våra konfirmationskåpor som vi även skulle ha senare på dagen då vi ska ha vårt konfirmationsfoto.

Medans east testade kåpor fick vi bestämma psalmer och även vart vi ska skänka kollekten på konfirmationen. Det förslaget som blev framröstat var barncancerfonden.

NU! Var det tid för fotografering i kyrkan! Ni ska bara veta hur mycket fina blider som blev tagna men det roligaste var på slutet då vi fick spexa (stå och göra som vi ville).

När fotograferingen hade avslutats så var det tid för lunch som vår kära husmor hade lagat ihop. Dagens lunch bestod av korvstroganoff med ris och så blev vi bjudna på fruktsallad till efterrätt. WOHO!

Vi hade lite tid efter lunchen att röra lite på benen eller chilla fett ute i solskenet. Runt klockan ett så hade vi ett gemensamt lekpass där vi, east och hemmalägret lekte tillsammans. Det var ganska kul att se hur många vi var och vi lekte lekar som: Muffinman, Bananas of the world, Pony och Aleleh kitha Komba.

Avslutningsvis så hade vi lektion där vi började planera inför konfirmationsredovisningen. Vi blev nästan klara med all planering inför redovisningarna men det finns lite småsaker att slipa på.

Runt kvart över tre så fick vi gå hem för ledarna. =P

Vi ses imorgon!

PoK! <3

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Ottsjö 2012 West. Bokmärk permalänken.