2012 Dag 14 – EAST – Hemmaveckan har startat!

Hemmaveckan startade 9:30 i kyrkan och därefter var det ett  rasande tempo. Dagen började med morgonbön som hemmalägret höll i. Sedan var det dags att bestämma psalmer och kollekt till söndagens konfirmation.

Innan fotograferingen provade vi kåpor så alla fick rätt storlek och längd på dem. Själva fotot togs inne i kyrkan med alla konfirmander uppställda i sina vita fina kåpor. Sedan var det äntligen dags för lunch. Det serverades korvstroganoff med ris.

Efter lunchen blev det ett kort lekpass då vi var många i rådsparken som hoppade och sjöng, både ottsjö och hemmalägret. På eftermiddagen var det dags att börja spåna på vad de ska göra på redovisningen till söndag. Dagen avslutades med allsångspimpning inför imorgon.

Syns imorn 09:00 vid snäckan!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2012 East. Bokmärk permalänken.