2010 Dag 7-EAST-Kärlek under regntunga skyar

När  vi idag vaknade och tittade ut kände man inte direkt kärleken i luften.
Den var nämligen full av regn. Inte mycket att göra åt, det var bara att sätta på sig Glassgubbeminen och sätta igång med dagens aktiviteter.
Vi hade bland annat frågestund i tjej- och kill- grupper. Det fungerade på så sätt att vi fick fundera ut frågor, skriva ned dem på papper och sedan bytte vi frågor mellan grupperna. Vi gjorde också en övning som kallas Tyck till. Denna övning var till för att komma igång med att diskutera vad som är viktigt i en relation, oavsett om det är en vän-, kärleks- eller annan relation. Vi kom bland annat fram till att:  vara snäll och att vara ärlig var ganska viktiga ingredienser i relationer, för ganska många.
I övrigt spenderade vi annars en stor del av dagen tillsammans med tjejerna och killarna i West. Först hade vi ett lekpass med alla Ungdomsledarna. Under detta lekpass körde vi bland annat en lek som heter My Pony och en ganska märklig danslek som heter “Alele Chita comba” eller något liknande.

Dagen avslutades, efter kvällsandakt, med ett Disco för både East & West som ungdomsledarna höll i. Som sideshows på detta disco fanns Twister & Guitar Hero att bruka.

Natti natti från ett mycket regnigt Ottsjö East

Det här inlägget postades i Gamla lägerdagböcker. Bokmärk permalänken.