2010 Dag 6-EAST-Issjödalen

Dagen började tidigt med väckning klockan halv sju för att hinna med dagens vandring.
Det serverades frukost strax efter då vi fick trycka i oss lite mat och packa matlådor även fast klockan var tidig.
Sedan när alla var vandringsklara avgick bussen bort till Vallbo, där det var dags att sätta på sig ryggsäcken för att börja dagens vandring mot Issjödalen.
Dagens pärla var tystnadspärlan och på vägen dit fick vi gå en bit själva i tystnad för att ta en paus från allt ljud som är på resten av lägret och fundera över vad vi själva tycker är viktigt.

 Väl framme vid Issjödalen väntade en skön lunchpaus då vi fick njuta av naturen och äta dagens lunch som bestod av makaroner och köttbullar eller pyttipanna med varm choklad och bäckvatten.
På vägen hem blev vädret sämre då det började regna och när vi äntligen kom tillbaka till Vallbo väntade bussen som skulle ta oss hem till wärdshuset.  

När vi kom hem väntade middag där det bjöds på Korv och hemmagjord potatissallad. Efter middagen erbjöds bastubad innan kvällslektionen som även den gick i tystnad. Gruppens samarbetsförmåga sattes på prov i de olika övningarna. Kvällen avslutades med andakt och sedan var det natti natti för alla duktiga vandrare!

Från oss alla i East till er alla därhemma, önskar vi er en riktigt God Natt!

Det här inlägget postades i Gamla lägerdagböcker. Bokmärk permalänken.